Κερδίστε δωράκια από το panescakes.gr

InfoKids.gr: Αστραφτερές δημιουργίες με Swarovski Elements για τα μωρά μας!

Οι βόλτες με τα μωράκια μας μας περιμένουν, οι βαφτίσεις πλησιάζουν και όλες οι μαμάδες θέλουμε τα μωράκια μας να εντυπωσιάζουν στις εμφανίσεις τους και στις ιδιαίτερες στιγμές τους! Όλες μας θέλουμε τα μωράκια μας να λάμπουν, να είναι ξεχωριστά και στυλάτα – και μην μου πείτε όχι.

Εδώ έρχεται η Panes Cakes (www.panescakes.gr) που για ακόμη μια φορά μας ξετρελαίνει με τις ξεχωριστές δημιουργίες της! Μπεμπέ αξεσουάρ στολισμένα με ημιπολύτιμους λίθους, αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski Elements. Η μόδα των επώνυμων της Αμερικής και του Hollywood ήρθε και στην Ελλάδα.

Σκεφτείτε στη βάφτιση να πρωταγωνιστεί η κορούλα σας με μια πιπίλα με Swarovski και να αστράφτει σε όλες τις φωτογραφίες της; Ή στα πρώτα του γενέθλια να φωτογραφίζεται ο γιος σας με ένα κλιπ πιπίλας στολισμένο με swarovski;

Η εταιρία Πάνες Κέικς (www.panescakes.gr) σας προσφέρει τέτοιες μοναδικές δημιουργίες για τα ξεχωριστά και μοδάτα μωρά σας χρησιμοποιώντας πάντα επώνυμα προϊόντα, επαγγελματική δουλειά και σε προσιτές τιμές! Όλες οι παραγγελίες μας είναι μοναδικές και ξεχωριστές και φτιάχνονται σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του μωρού σας!

πηγή: infokids.gr

επικοινωνία
Κερδίστε μια Swarovski πιπίλα με το κλιπ της

eimaimama.gr: Κερδίστε μια Swarovski πιπίλα με το κλιπ της

Την panescakes.gr την γνωρίσαμε από τις πολλές και όμορφες δημιουργίες της, αλλά αυτές που ξεχώρισαν και έκλεψαν πραγματικά την παράσταση με την λάμψη τους ήταν οι λαμπερές και ξεχωριστές πιπίλες!

πλεκτά-παπουτσάκια

eimaimama.gr: Μαμάδες στο Internet: η Ζωή, η Έφη και τα κέικς από… πάνες!

Η μαμά Ζωή και η μαμά Έφη είναι δυο αδερφές που τις γνωρίσαμε μέσα από τη προσεγμένη δουλεία τους! Ξεκίνησαν την εταιρεία τους www.panescakes.gr φτιάχνοντας δώρα για νεογέννητα μωράκια!