Κερδίστε μια Swarovski πιπίλα με το κλιπ της

eimaimama.gr: Κερδίστε μια Swarovski πιπίλα με το κλιπ της

Την panescakes.gr την γνωρίσαμε από τις πολλές και όμορφες δημιουργίες της, αλλά αυτές που ξεχώρισαν και έκλεψαν πραγματικά την παράσταση με την λάμψη τους ήταν οι λαμπερές και ξεχωριστές πιπίλες!

Πιπίλες και κλιπ πιπίλας στολισμένα με αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski για τους μικρούς πρωταγωνιστές σας!

Ένα ενθύμιο που θα το κρατήσετε για πάντα! Ιδανικές για ξεχωριστές εμφανίσεις, όπως βαφτίσεις, πρώτα γενέθλια και διαφορές επίσημες περιστάσεις. Οι τιμές πολύ προσιτές και θα σας ανταμείψουν με την λάμψη τους και το αποτέλεσμα!

Τα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε στο site panescakes.gr, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310780220 ή στο 6942250350, είτε στη Facebook σελίδα της επιχείρησης!

Το eimaimama σε συνεργασία με την σελίδα Panes Cakes χαρίζουν σε έναν τυχερό μια αυθεντική πιπίλα Swarovski της επιλογής του μαζι με το κλιπ!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, αφήστε ένα σχόλιο μέχρι την Τρίτη 7 Μαΐου 2013!

Καλή επιτυχία!

πηγή: eimaimama.gr

επικοινωνία
πλεκτά-παπουτσάκια

eimaimama.gr: Μαμάδες στο Internet: η Ζωή, η Έφη και τα κέικς από… πάνες!

Η μαμά Ζωή και η μαμά Έφη είναι δυο αδερφές που τις γνωρίσαμε μέσα από τη προσεγμένη δουλεία τους! Ξεκίνησαν την εταιρεία τους www.panescakes.gr φτιάχνοντας δώρα για νεογέννητα μωράκια!

Κερδίστε 2 κλιπ πιπίλας από το panescakes.gr

eimaimama.gr: Κερδίστε 2 κλιπ πιπίλας από το panescakes.gr

Τα νέα της κλιπ πιπίλας με αυθεντικα κρύσταλλα Swarovski ειναι οντως πολυ εντυπωσιακα και λαμπερα! Αυτες οι πιαστρες πιπίλας ειναι πραγματικα ξεχωριστες!